Dit is wat we doen !

Systeem- en Netwerkbeheer

Wij houden van duidelijke en heldere afspraken! Dus ook wanneer het om uw systeem- en netwerkbeheer gaat. Centerdesk biedt u systeem- en netwerkbeheer aan die is afgestemd op uw organisatie. Wij bewaken en monitoren uw ICT infrastructuur productief, en leveren wij zowel onsite- als remote ondersteuning. Daarnaast voeren wij periodiek onderhoud uit op uw systemen. Wij zetten uw belangen altijd voorop, zodat er binnen uw bedrijf altijd gewerkt kan worden. En daarvoor zetten wij ons maximaal in.  Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dus hoe eenvoudig of ingewikkeld uw ICT problemen ook zijn, wij zijn u graag van dienst.

Centerdesk is uw aanspreekpunt voor al uw ICT behoeften. Van advies en installatie van hard- en software tot en met professionele support en full-service systeem beheer.

Voordelen van het Centerdesk Netwerkbeheer :

  • Eén aanspreekpunt voor al uw ICT behoeften.
  • Verhoging van de beschikbaarheid van uw ICT infrastructuur.
  • Professioneel onsite- en remote systeembeheer.
KLIK HIER VOOR ADVIES

Telefonie ( VoIP )

Op het gebied van telefonie kan Centerdesk ook veel voor u betekenen. Met VoIP (Voice over IP) belt u via het internet. Flexibiliteit en kostenbesparing daarbij zijn de grootste voordelen van bellen via uw internetverbinding. VoIP geeft uw onderneming meer mogelijkheden en maakt uw onderneming beter bereikbaar.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

KLIK HIER VOOR ADVIES

Webhosting en domeinnamen

Wil u uw eigen website ontwikkelen ? Heeft u hulp nodig of wilt u dit geheel laten doen door Centerdesk? Dan raden wij u aan om webhosting door ons te laten verzorgen. Het voordeel hiervan is dat wij alles in eigen beheer hebben en daarom kunnen garanderen dat alle functionaliteiten werken, zoals wij het bedoeld hebben. Daarnaast heeft u ook maar 1 aanspreekpunt voor alles betreft uw website.

Centerdesk heeft meerdere servers in het beheer, welke onder andere schikt zijn voor kleine websites.. maar ook geavanceerde WordPress websites. Deze servers zijn maximaal up to date en geoptimaliseerd, waardoor websites maximaal kunnen presteren.

Waarom webhosting via Centerdesk.

  • Alles onder 1 dak bij Centerdesk en daardoor spreek je  dezelfde contactpersoon voor uw vragen over uw website;
  • Door ons gerealiseerde websites werken gegarandeerd in combinatie met webhosting van Centerdesk
  • Webhosting op professionele servers in Nederlandse datacenters;
  • Hoge uptime van uw website door gebruik van betrouwbare leveranciers;
  • Support via telefoon en e-mail. Tevens altijd een storingsnummer beschikbaar;
  • Onbeperkt aantal domeinnamen via Centerdesk toe te voegen aan een website!
KLIK HIER VOOR INTERNET

LED-DISPLAYS

Bij een complete ICT dienstverlener als Centerdesk kunt u voor al uw vragen terecht. Zo hebben we inmiddels ook meer dan genoeg ervaring in de Led-display industrie. We kunnen klantspecifiek een

led-display fabriceren en afleveren met software en besturingssysteem. Zodat u uw boodschap naar eigen inzicht op het scherm kunt vertonen.

Er zijn meerdere opties mogelijk:

Indoor display

Outdoor display

Tijdelijk (evenement ) huur display

Scorebord voor sportvereniging.

KLIK HIER OM NAAR LEDSCLUSIEF TE GAAN